Impulse.bg

Правила

Сайтът Impulse.bg е създаден с цел всеки да представи себе си и да се запознае с останалите по искрен, добронамерен и открит начин. Целта е времето, което прекарвате в Impulse, да бъде приятно, позитивно и изцяло подчинено на разбирателството, приемствеността и доброто настроение. Екипът ни твърдо вярва в добрите намерения на всеки, регистрирал се в сайта – обръщаме внимание на най-важните неща, които ще ви осигурят добре прекарано време на платформата.

Бъдете себе си и изразете истинската си същност

Искреността е онова, което е наистина привлекателно – апелираме да бъдете максимално открити и честни в представянето си пред Impulse общността. Сигурни сме, че бихте искали да общувате с реални, позитивно настроени личности – бъдете такива и самите вие! Създайте своя профил при нас след регистрация – представете се по искрен, неподправен и добронамерен начин. Не толерираме проява на дискриминация от каквото и да е естество. Спазвайте добрия тон и се отнасяйте с уважение към всички потребители. Това ще ви осигури приятно прекарано време в платформата, а запознанствата, които ще осъществите, ще ви донесат само забавление и хубави емоции. Съветваме ви да залагате на искреността, създавайки своя профил – дайте шанс на останалите да ви опознаят истински.

Уважавайте останалите потребители

Както вече споменахме, екипът ни не толерира проява на дискриминационно отношение от какъвто и да е тип. Бъдете дружелюбни, уважителни и открити – избягвайте обидните епитети, личностните нападки и конфронтациите. Не забравяйте, че сте дошли на сайта с цел забавление – спазвайки добрия и приятелски тон, вие ще получите същото отношение и от останалите потребители.